the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Fugazi: "Waiting room"

Οι Fugazi είναι ένα από τα σπουδαιότερα και αγαπημένα μας DC hardcore συγκρότηματα που σχηματίστηκαν στην Ουάσιγκτον το 1987.
Αποτελούν συνέχεια των Minor Threat και των Embrace και έχουν όπως και τα προηγούμενα δυο σχήματα ως ηγετική μορφή τον Ian MacKaye.
Οι στοίχοι τους είναι ένα γενικευμένο "κατηγορώ"στην ηθική της πολιτικής οικονομίας  και του Αμερικανικού Καπιταλιστικού τρόπου ζωής και της εκμετάλευσης ανθρώπων και φύσης απ' το σύστημα στην ανώτατη βαθμίδα.
Δεν αποτέλεσαν ουδέποτε κάποιο συγκρότημα διαμαρτυρίας, αλλά ένα δεμένο ώριμο για την εποχή του σχήμα που είχε κοινωνικό χαρακτήρα. Με αφετηρία την δική τους ανεξάρτητη εταιρία την Dischord Records ,
ηχογραφούσαν εκεί μέχρι το 2002, όπου και διαλύονται φιλοξενόντας πάντα σπουδαία σχήματα παράλληλα με αυτούς, αλλά και μετά απ' αυτούς.
Οι Fygazi ήταν ένα συγκρότημα που κινούνταν στους χώρους του frozen socal core και του frozen contemporary hardcore και αποτελεί έως και σήμερα μια πρωτοπόρα μπάντα στο χώρο του hardcore.

Ian MacKaye - vocals, guitar
Guy Picciotto - vocals, guitar
Joe Lally - bass
Brendan Canty - drums

Δεν υπάρχουν σχόλια:

istoschSHOP

istoschSHOP
R-HORSE Gaming Mouse FC-5215

12 χρόνια istosch data &web center...Και το ταξίδι συνεχίζεται....


https://mikisradio.blogspot.gr/

the blog powerd by istosch-data &web center